• Червень

    20

    2018
  • 842
Опори для фальшпідлог

Опори для фальшпідлог

Красиві тераси з дерев’яним покриттям або ж відкриті балкони з плитковою підлогою – ці конструкції вимагають серйозної роботи над підставою для фінішного покриття. Пропонуємо Вашій увазі альтернативу бетонним стяжкам – фальшпідлога на опорах. Перевагами даного виду покриття є абсолютно рівна підлога, яка легко встановлюється і монтується і витримує навантаження на кожну опору в 1000кг. Можливість монтажу електро- і санітарних систем під фальшпідлогою, прихованих від огляду і доступних в будь-який момент, робить цей вид покриття зручним і незамінним.

Асортимент продукції, представленої групою компаній VIVAL, ділиться на дві групи: регульовані і нерегульовані по висоті опори і комплектуючі до них. Нерегульовані опори використовуються, коли необхідно зробити мінімальний підйом (наприклад, в разі дуже низького порогу дверей виходу на терасу). Це опори висотою від 12 до 19 мм. Регульовані опори MegaMart мають широкий спектр регулювання висоти від 35 мм до 1020 мм. При необхідності корекції кута нахилу передбачені спеціальні коректори ухилу, використовуючи які можна домогтися ідеально рівної поверхні.

Система фальшпідлог на регульованих і нерегульованих опорах чудово може бути використана для терас, басейнів, джакузі, пішохідних доріжок в плоских покрівельних конструкціях.

Більш детальну інформацію та технічні характеристики Ви можете прочитати в розділі Опори для фальшпідлог. Асортимент товарів представлений в Магазині.

© Copyright 2007