• Квітень

    6

    2012
  • 326
Запрошуємо взяти участь у технічному семінарі СУПЕРПОЛ полірованний бетон 18-19 квітня 2012

Запрошуємо взяти участь у технічному семінарі СУПЕРПОЛ полірованний бетон 18-19 квітня 2012

Компанія ВІВАЛ спільно з компанією-партнером «СDC» запрошує взяти участь у дводенному семінарі-тренінгу з технологій бетонних полірованих підлог СУПЕРПОЛтм, який відбудеться 18-19 квітня 2012 на території готельно-ресторанного комплексу «Бабусин Сад» м.Київ.

ЦЕЛЕВАЯ АУДИТОРИЯ:

Фахівці з виробництва та сервісу промислових і комерційних підлог, будівельні компанії, спеціалізовані компанії – субпідрядники у будівництві та реконструкції, будівельні підрозділи підприємств, професійні клінінгові компанії, зацікавлені особи, які розглядають поліровану бетонну підлогу за технологіями СУПЕРПОЛтм як перспективний напрямок розвитку бізнесу.

ПРОГРАМА СЕМІНАРУ

ТЕОРІЯ:

Переваги полірованих бетонних підлог. Чому це вигідно замовнику? Перспективи розвитку ринку полірованих бетонних підлог. Базові основи шліфування та полірування бетону. Від чого залежить якість бетонної підлоги?

Техніка для фрезерування, шліфування та полірування бетону. Загальний огляд ринку.

Планетарні шліфувальні машини LAVINA PRO (США). Інновації і технічні переваги. Чому обираємо LAVINA PRO.

Однодискові машини Schwamborn (Німеччина). Інновації, переваги, загальний огляд багатофункціонального використання. Сервіс та догляд за підлогою разом зSchwamborn.

Алмазний інструмент для шліфування та полірування SUPERABRASIVE (США). Базові принципи процесів роботи алмазного інструменту з твердими поверхнями, інновації та технічні переваги. Алгоритми використання.

Просочення і хімія С2. Конкурентні переваги. Хімія для знепилювання, зміцнення. Сервісна програма з догляду за твердими підлогами (бетон, камінь). Полірувальна хімія для бетону і каменю. Високошвидкісні машини ONYX. Алмазні повстяні пади для клінінга та сервісу підлоги. Фарби для бетонної підлоги. Спеціальна клінінгова хімія.

Технічні переваги роботи за системою СУПЕРПОЛтм.

Загальний огляд Каталогу СУПЕРПОЛ і системи вцілому.

ПРАКТИКА

СУПЕРПОЛ Крок за Кроком. Практичні заняття із шліфування і полірування бетону. Виконання 50 м2 бетонної підлоги за технологією СУПЕРПОЛтм протягом 6-7-ми робочих годин. Шліфування алмазними сегментами. Полірування алмазними чашками. Фарбування підлоги різними кольорами. Нанесення логотипу СУПЕРПОЛтм. Фінішне полірування, надання глянцю.

ЕКОНОМІКА БІЗНЕСУ::

Витрати і продуктивність. Вартість бетонних полірованих підлог для замовника. Як продати послугу? Як сформувати ціну за 1 м.кв. для клієнта. Маркетинг та просування. Питання-відповіді.

Сертифікація учасників семінару. Переваги сертифікованого підрядника.

Спеціальні умови при купівлі комплектів техніки і витратних матеріалів.

Контакти:  +38 044 502 3329, [email protected], Сенчугова Юлія моб.: +38 050 358 4798

Вартість семінару: 1850 грн. (з ПДВ). Для 2-х і більше учасників – знижка 10%.

У вартість семінару входить:

Проживання в готельно-ресторанному комплексі 1 добу.

Харчування згідно з розкладом семінару

Навчання та участь в практичному тренінгу, промо-матеріали: каталоги, фото-, відеоматеріали на СD-носії; рекламні буклети

Трансфер пасажирським мікроавтобусом по маршруту: (Київ, пл.Перемоги – 27-км.траси Київ-Житомир. Комплекс «Бабусин Сад»)

Сертифікат СУПЕРПОЛтм

© Copyright 2007