• Лютий

    13

    2012
  • 414
VG став офіційним ексклюзивним партнером FORSTHOFF в Україні

VG став офіційним ексклюзивним партнером FORSTHOFF в Україні

Компанія VG стала офіційним ексклюзивним представником компанії-виробника техніки для зварювання гарячим повітрям ForstHoff GmbH. Представники нашої компанії відвідали завод в місті Золінген (Німеччина), пройшли навчання, провели переговори щодо співпраці. В результаті був підписаний довгостроковий контракт про співпрацю.

Техніка ForstHoff – серйозний конкурент на ринку техніки Leister і Herz, при цьому володіє безперечною ціновою перевагою і стабільною німецькою якістю!

Довідка: ForstHoff GmbH протягом більше 30 років виробляє обладнання для зварювання пластмас, пластиків і поліпропіленів гарячим повітрям. Компанія надає величезного значення високій якості устаткування, тому піддає ретельному контролю всі етапи виготовлення вузлів і складання ручних апаратів для зварювання гарячим повітрям, автоматичних апаратів, промислових нагрівачів. У зв’язку з тим, що апарати і машини призначені для виключно інтенсивного використання в грубих промислових умовах, вони піддаються перевіркам і тестам протягом всього виробничого циклу. ForstHoff GmbH представляє широкий асортимент продукції, призначеної для зварювання і термічної обробки виробів та різного ґатунку поліпропіленів і пластмас. Промислові нагрівачі та термофени дозволяють виробляти широкий спектр робіт від зварювання труб з пластику, до пайки і усадки пластмас, ПВХ профілів будь-якої складності і тонких поліетиленових плівок.

© Copyright 2007