• Квітень

    22

    2011
  • 341
Успіх технології полірованного бетона С2

Успіх технології полірованного бетона С2

На ряду з постійними роботами з оновлення підлоги в супермаркетах мережі HEB Supermarkets (315 магазинів у Техасі та Мексиці), розпочато роботу в мережі супермаркетів Wal-Mart Mexico. Підлоги відновлюються за системою С2 Gloss.

Довідка:

Wal-Mart Stores, Inc. (NYSE: WMT) — американська компанія, найбільша в світі роздрібна мережа. Штаб-квартира – в Бентонвіллі, штат Арканзас. Компанія займає 1 місце в Fortune Global 500 (2010 рік). Заснована в 1962 році в місті Роджерс (штат Арканзас) Семом Волтоном. Wal-Mart – найбільша у світі роздрібна мережа, яка налічує (станом на 2010 рік) 8838 магазинів в 15 країнах. У їхньому числі – як гіпермаркети, так і універсами, що продають продовольчі і промислові товари. Стратегія Wal-Mart включає такі складові як максимальний асортимент і мінімальні, близькі до оптових, ціни.

КОРЕЯ

Тривають роботи з відновлення статей у мережі супермаркетів E-Mart. Підлоги відновлюються по системі С2 Gloss. Довідка: E-Mart – це найбільша мережа у Південній Кореї. Компанія заснована в 1993 році і стала першим ретейлером на ринку Кореї. Сьогодні нараховує 127 магазинів по всій країні.

ФІНЛЯНДІЯ

Підписано контракт з відновлення підлог у Helsinki Exhibition & Convention Centre, найбільшому виставковому комплексі міста Гельсінкі. Загальна площа – близько 60000 м2.

© Copyright 2007