• Серпень

    15

    2011
  • 599
Укладання ТПО мембрани Flagon EP/PR 1.2 на покрівлі складу ТОВ “Вівал Груп”

Укладання ТПО мембрани Flagon EP/PR 1.2 на покрівлі складу ТОВ “Вівал Груп”

Покрівельна ТПО мембрана Flagon EP / PR 1.2 була обрана в якості рішення для влаштування гідроізоляції покрівлі складу ТОВ “Вівал Груп” площею 1300 м2 в смт. Калинівка (Васильківський район). Раніше кожен рік покрівлю покривали бітумними матеріалами, проте після кожної зими (циклів заморожування-відтавання, зрушень конструкції при низьких температурах) спостерігалися тріщини в гідроізоляційному шарі, що призводило до протікання води через покрівельний пиріг. За роки експлуатації бітумний шар виріс в товщині в декілька разів і становив більше 5 см, що призводило до додаткових значних навантажень на конструкцію.

Рішення використовувати ТПО мембрану було ухвалене завдяки унікальній довговічності гідроізоляції створюваної конструкції (більше 20 років), легкості самого матеріалу, а також високій хімічній стійкості ТПО мембрани до бітумних матеріалів.

Фахівцями були проведені випробування для підбору оптимального варіанту кріплення в сендвіч-панелі радянського зразка, був виконаний розрахунок вітрових навантажень. Результати роботи Ви можете побачити на фотографіях нижче. Роботи були виконані протягом 5 днів, якісно та акуратно.

© Copyright 2007