• Жовтень

    7

    2011
  • 450
Семінар СУПЕРПОЛ відкриває еру полірованого бетону в Україні

Семінар СУПЕРПОЛ відкриває еру полірованого бетону в Україні

05-06 жовтня компаніями “СДС” і “ВІВАЛ” був організований і проведений перший професійний семінар з полірованого бетону в Україні, який викликав глибокий інтерес профільних підрядних організацій до технології полірованого бетону.

На семінарі були присутні представники більше 30 компаній-контракторів, представники преси. Представниками і послідовниками технології СУПЕРПОЛтм з Америки були:

Президент компанії SUPERABRASIVE USA – George Popov;

Проект-менеджер компанії SUPERABRASIVE USA – Len Sniegowski;

Проект-менеджер компанії Crete Colors Int. – Jonathan Warrick.

На семінарі було розглянуто широке коло теоретичних питань з технології обробки бетону алмазними інструментами, розглянуті технології створення полірованого бетону, доведені переваги шліфувальних машин Lavina і літієвої хімії С2.

Практична частина складалася з обробки 50 кв.м. за технологією СУПЕРПОЛтм, пропонуючи різні варіанти підлог – від підфарбованого бетону для вуличного застосування до нанесення логотипу на бетон проникаючими фарбами. Виконання робіт велося як американськими колегами, так і учасники семінару мали можливість відчути роботу шліфувальної техніки або нанести зміцнюючі суміші С2 власноруч.

© Copyright 2007