• Січень

    22

    2013
  • 426
Наші спеціалісти пройшли тренинг по системам підземної гідроізоляції на фабриці FLAG s.p.a. (Італія)

Наші спеціалісти пройшли тренинг по системам підземної гідроізоляції на фабриці FLAG s.p.a. (Італія)

Спеціалісти компанії Вівал пройшли триденний тренінг по гідроізоляції підземних споруд синтетичними мембранами Flagon. Тренінг проходив на фабриці FLAG s.p.a. (Мілан, Італия) з від’їздом на об’єкти будівництва.

Нашими фахівцями була вивчена пайка мембрани подвійним швом із використанням апарату SALDAMAX 3000 – останньою і вдосконаленною версією модельного ряду. Була розглянута система перевірки герметичності шва повітрям під тиском. Також був здійснений виїзд на об’єкт – тунель біля Мілану, де виконується гідроізоляція мембраною Flagon BSL 1.5 мм.

Було розлянуто 5 систем гідроізоляції підземних об’єктів за допомогою синтетичних мембран Flagon (основна гідроізоляційна ПВХ мембрана – Flagon BSL – лідер світового ринку в данному класі):

одношарова система гідроізоляції мембраною Flagon BSL;

одношарова система гідроізоляції з діленням на відсіки за допомогою гідрошпонок;

одношарова система гідроізоляції з діленням на відсіки за допомогою гідрошпонок та можливістю ін’єктування в гідрошпонки;

система гідроізоляції з діленням на відсіки за допомогою гідрошпонок та можливістю ін’єктування у відсіки;

багатошарова система гідроізоляції FLAG VACUUM SYSTEM.

Широкий вибір систем дозволяє виконувати надійну гідроізоляцію будь-яких підземних об’єктів і забезпечувати проектний термін експлуатації – більше 100 років. Спеціалісти компанії Вівал з радістю нададуть консультаційно-технічну допомогу організаціям при проектуванні систем підземної гідроізоляції, а також зможуть порекомендувати сертифікованих підрядників для роботи на Ваших об’єктах.

ВАЖЛИВІ МІЖНАРОДНІ ОБ’ЄКТИ З ВИКОРИСТАННЯМ ПВХ МЕМБРАНИ FLAGON BSL:

ПІДЗЕМНІ СИСТЕМИ – Метро Мілану, Метро Турину, Метро в Римі, Метро в Афінах, метро в Ліоні, метро в Марселі, метро в Стамбулі, метро в Анкарі, метро в Адані, метро в Софії, метро в Ліссабоні, метро в Лондоні, метро в Гонг-Конзі, метро в Санкт-Петербурзі;

ТУНЕЛІ – Більше 50 мільйонів кв. метрів по всьому світу;

ГІДРОІЗОЛЯЦІЯ ФУНДАМЕНТІВ – Більше 25 мільйонів кв. метрів по всьому світу.

© Copyright 2007