• Жовтень

    22

    2018
  • 800
Клей для паркету VIVALFLEX ADHBZ – поповнюємо асортимент

Клей для паркету VIVALFLEX ADHBZ – поповнюємо асортимент

Ви шукаєте якісний, сучасний, екологічно чистий клей для паркету за розумні гроші? Тоді ми поспішаємо Вас порадувати! Група компаній «Вівал» відкрила нову лінію виробництва клею для паркету під своєю торговою маркою.

Двокомпонентний поліуретановий клей VIVALFLEX ADHBZ, що складається з двох компонентів: смол поліуретану і затверджувача, застосовується для приклеювання дерев’яних покриттів будь-якого розміру і типу. VIVALFLEX ADHBZ наноситься на цементні, гіпсові стяжки, на дерев’яні панелі, а також на вже існуючі підлоги, вкриті керамічною плиткою, мармуром. Використовується в приміщеннях. Підходить для підлог, на яких будуть використовуватися крісла на коліщатках (норма DIN EN 12 529). Також підходить для підлог з водяним підігрівом.

Нашою компанією підписаний контракт на виробництво лінійки продуктів під брендом VIVALFLEX з великим виробником компонентів будівельної хімії в Європі. Таке партнерство забезпечує високу якість продукції без переплати за бренд в порівнянні з відомими німецькими та італійськими продуктами, які значно дорожче при аналогічних якостях. Ознайомитися з технічними характеристиками клею для паркету VIVALFLEX ADHBZ Ви можете в Магазині.

© Copyright 2007