• Вересень

    3

    2018
  • 568
Герметики для вклеювання скла (Франція)

Герметики для вклеювання скла (Франція)

НОВИНКА! Асортимент магазину розширено герметиками для вклеювання скла: Іспофлекс 55/1, Іспофлекс 55/4, в розфасовці 600 мл і 310 мл, а також праймерами Іспопраймер Комбо в розфасовці 30 мл і 250 мл.

Дані герметики для скла можна використовувати для склеювання різних матеріалів: скла, кераміки, пластмас (як прозорих, так і звичайних), склопластиків і інших композитних матеріалів і т.д. Дані герметики допомагають вирішити два ключові завдання: механічне поєднання окремих деталей і герметизація місця з’єднання.

ISPOFLEX 55/1 – однокомпонентний, полімерізіруется протягом 2 годин, гнучкий поліуретановий клей для приклеювання автомобільного скла прямим нанесенням. Відрізняється особливо швидким утворенням первинної плівки і полімеризації. Розроблено для приклеювання вітрових, бічних і задніх стекол для пасажирських авто, вантажівок, автобусів, тракторів і спецтехніки.

ISPOFLEX 55/4 – однокомпонентний, полімерізіруется протягом 6 годин, гнучкий поліуретановий клей для приклеювання автомобільного скла прямим нанесенням, використовується також для склеювання посилених скловолокном пластикових елементів (стелі, бічні і передні панелі) в транспортних засобах. Застосовується у всіх випадках, де потрібне сильне і еластичне склеювання елементів різного роду (металеві листи, посилений скловолокном пластик), які піддаються сильному механічному і термічному впливу.

ISPO PRIMER COMBO – це грунтовка чорного кольору, яка гарантує повний захист клею-герметика, та створює бар’єр ультрафіолетовому випромінюванню, яке руйнує клей. Покращує адгезію клею до обробленої поверхні. Використовується як універсальна грунтовка для скла, алюмінію, сталі і пластикових матеріалів.

© Copyright 2007