• Лютий

    7

    2013
  • 540
Формуємо дилерську мережу по просуванню мембрани для басейнів FLAGPOOL В УКРАЇНІ

Формуємо дилерську мережу по просуванню мембрани для басейнів FLAGPOOL В УКРАЇНІ

ПВХ плівка – це матеріал, який використовується для гідроізоляції басейнів ще з 1977 року. Цей метод завоював величезну популярність і можна сказати, що в Європі на сьогодні двоє з трьох басейнів виконані із застосуванням ПВХ мембрани.

Одним зі світових лідерів у виробництві полімерних мембран з ПВХ для басейнів є італійська компанія FLAG з ПВХ плівкою FlagPool (Флагпул), яка представляє з себе багатошарову ПВХ конструкцію, що володіє відмінною еластичністю і міцністю. По всьому світу вже виконана гідроізоляція більше 200000 басейнів з використанням ПВХ плівки FlagPool. ПВХ плівка FlagPool є своєрідним стандартом високої якості і надійності полімерних покриттів.

У січні 2013 року компанія «Вівал» підписала дилерський договір з виробником мембрани Flagpool – італійською компанією FLAG. Мембрана буде представлена ​​в Україні в трьох моделях:

FLAGPOOL NG11 Unicolor – стандартні кольори;

FLAGPOOL NG11 GlossyUnicolor – стандартні кольори зі спеціальним лаковим покриттям;

FLAGPOOL NG11 Glossy – мембрани з малюнками зі специальним лаковим покриттям.

Широкий спектр кольорів, гарантована якість і наявність продукції на складі – ось наші переваги.

Запрошуємо до переговорів організації з усієї України, що працюють у сегменті «басейного ринку», для обговорення співпраці на дилерських умовах в регіонах!

 

© Copyright 2007