• Березень

    21

    2011
  • 541
Дослідження C2 Hard и Ashford Formula!

Дослідження C2 Hard и Ashford Formula!

У 2010 році компанія CEMEX – один зі світових лідерів з виробництва будівельних матеріалів, ухвалила рішення протестувати декілька продуктів – рідке знепилююче просочення для бетонних підлог, в тому числі й Ashford Formula і С2 Hard.

Довідка:

Компанія CEMEX, заснована в 1906 році, на сьогоднішній день входить до трійки найбільших в світі виробників цементу, одночасно світовий лідер з виробництва транспортного бетону. Підприємство було створене в Мексиці в 1906 році. Сьогодні CEMEX є однією з успішних компаній в галузі виробництва цементу, що нараховує 67 000 співробітників по всьому світу. Підприємство займає стратегічне становище в Америці, Європі, Африці, Середньому Сході, Азії, Австралії. Підприємство виробляє, поширює і торгує цементом, транспортним бетоном, інертними та іншими будівельними матеріалами більш, ніж в 50 країнах, підтримуючи ділові відносини з більш, ніж 100 націями.

Завдання тестування зміцнюючих просочень для бетонних підлог було доручено центральній лабораторії CEMEX, розташованій в місті Мехіко (Мексика). Необхідно було з’ясувати, який зміцнювач бетонної підлоги показує найкращі характеристики зміцнення і знепилювання і визначити найкращий момент нанесення зміцнювача на бетонну підлогу після його затирання (після 7, 14, 21 дня після затирання підлоги бетонозатиральними машинами).

Лабораторні дослідження найбільшої в світі компанії CEMEX показали наступні результати:

1)      С2 Hard показав найкращі характеристики зміцнення і знепилювання порівняно з Ashford Formula і менш відомими аналогами;

2)      Найкращим моментом нанесення зміцнюючого просочення на бетонну підлогу є 14 день після фінішної затирання бетонозатиральними машинами.

Результати лабораторних досліджень поклали початок успішного співробітництва компанії “Crete Colors” і міжнародної групи CEMEX!

© Copyright 2007