• Січень

    30

    2013
  • 566
Гідроізоляція та добавки в бетон Gemite сертифіковані в Україні

Гідроізоляція та добавки в бетон Gemite сертифіковані в Україні

Гідроізоляційні матеріали виробництва фірми Gemite Products Inc. успішно пройшли випробування у випробувальному центрі Державного підприємства “Український НДІ будівельних матеріалів і виробів” (НДІБМВ) і отримали сертифікат відповідності українським нормативним документам.

Було отримано сертифікати відповідності на гідроізоляційні сухі будівельні суміші: гідроізоляцію проникаючої дії Cem-Kote CW Plus та високоеластичну двокомпонентну гідроізоляцію Cem-Kote Flex ST. В процесі випробувань матеріали показали високі фізико-механічні характеристики та здатність до гідроізоляції бетонних поверхонь. Наявність сертифікату відповідності ДСТУ Б В.2.7-126: 2011 дозволить без сумніву і на законних підставах застосовувати матеріали Gemite для гідроізоляції бетонних конструкцій різного призначення, які піддаються прямій та зворотній дій / тиску води.

Також отриманий сертифікат відповідності ДСТУ Б В.2.7-171: 2008 (EN 934-2:2001, NEQ) на добавки в розчини та бетон:кристалізаційна гідроізоляційна добавка Adi-Con BA AC Super та латесный модифікатор бетону Adi – Con BA AC Super, зміцнювальна добавка на основі мікрокремнезема та полімерних волокон Adi-Con CSF (R). В результаті випробувань встановлено, що додавання вище згаданих добавок в бетон підвищує його експлуатаційні характеристики: міцність, щільність, морозостійкість а також спеціальні властивості: водонепроникність, стираність, ударостійкість, хімічну стійкість. При цьому відзначено поліпшення технологічних властивостей бетонної суміші – підвищення пластичності, що дозволяє знизити витрату води при отриманні рухомих розчинів.

© Copyright 2007